ЕМО

Брекети Damon

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОДРЕЖДАНЕ НА ЗЪБИТЕ?

Открийте усмивката от вашите мечти със системата брекети Damon в "Да Винчи Клиник"

Вземи на разсрочено плащане на удобни месечни вноски от 277лв. на месец без оскъпяване.

По-бързи и комфортни резултати при лечението.

Брекети Damon в „Да Винчи Клиник“

Всеки иска перфектна усмивка, която озарява лицето и излъчва увереност. В „Да Винчи Клиник“, ние разбираме колко е важно за вас да изглеждате и да се чувствате най-добре. Затова сме горди да представим нашата иновативна система брекети Damon – революцията в ортодонтското лечение, която преобразява усмивки и животи отдавна.

Разработка

Разработена от д-р Дуайт Деймън през последните 30 години, тази уникална система е резултат от обширни изследвания и наблюдения на дългосрочните ефекти от традиционното ортодонтско лечение. Ужасен от негативните последствия от изваждането на здрави зъби, д-р Деймън разработи метод, който предлага решение без болка и дискомфорт, обещавайки по-красиво лице и профил без компромиси по отношение на здравето.

Без вадене на здрави зъби

Системата брекети Damon представлява не просто козметично подобрение; тя е начин на живот. Без изваждане на здрави зъби, нашите пациенти са учудени и възхитени от факта, че могат да имат правилно подредени зъби без болезнените процедури, характерни за старите методи. Затварящите се капачета на брекетите осигуряват лесно почистване, докато малкият размер и плавното плъзгане на дъгата минимизират дискомфорта и ускоряват процеса на лечение.

Безспорни предимства на брекети Damon

  • Бързи резултати: Средно с 6 месеца по-кратък курс на лечение в сравнение с традиционните методи.
  • Комфорт: По-малък дискомфорт благодарение на уникалната технология за плъзгане.
  • Хигиена: Лесно почистване за поддържане на перфектна устна хигиена по време на лечението.
  • Видимост: Избор между почти невидими прозрачни брекети и традиционни метални, предлагайки естетика и функционалност.
  • Универсалност: Подходящи за всяка възраст, Damon системата е дизайнирана да отговори на нуждите на всеки индивид.

Представете си как се събуждате всеки ден с увереност, гледайки в огледалото усмивката, за която винаги сте мечтали. Представетете си свободата да се усмихвате без колебание на снимки, на специални събития, или просто в ежедневието, знаейки, че вашата усмивка излъчва само красота и здраве. Това е възможно с иновативната система брекети Damon, предлагана от „Да Винчи Клиник“. И не само, че ще получите всички тези предимства, но можете да започнете своето лечение при нас с изключително достъпна опция за финансиране.

В „Да Винчи Клиник“, ние искаме да направим вашата мечта за идеална усмивка достъпна. Затова предлагаме лечение със системата Damon на стартова цена от само 277 лв. или можете да изберете удобния вариант на 18 равни месечни вноски. Това означава, че можете да имате усмивката от вашите мечти без да се притеснявате за финансовата страна на процеса.

Не чакайте повече, за да живеете живота с усмивката, която винаги сте искали. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги и как можем да ви помогнем да постигнете перфектната усмивка с помощта на системата брекети Damon. Нашите специалисти са тук, за да отговорят на всичките ви въпроси и да ви предложат индивидуална консултация, която ще изложи всички аспекти на лечебния процес, специално адаптирани към вашите нужди и желания.

Запишете си консултация още днес и направете първата стъпка към усмивката, която ще промени живота ви. Посетете нашия уебсайт или се свържете директно с нас по телефона, за да научите повече за това уникално предложение и как „Да Винчи Клиник“ може да ви помогне да постигнете идеалната усмивка без ненужни забавяния и финансови притеснения.

Вашата мечтана усмивка вече не е само мечта с „Да Винчи Клиник“ и системата брекети Damon.

Запази час за безплатен преглед
    Изпратете вашите снимки или рентгенографии (ако е възможно)

    Запази безплатен преглед