ДА ВИНЧИ КЕРАМИКА

Зъбните коронки са един от най-разпространените методи за неподвижно зъбно възстановяване. Те предоставят трайно решение на различни здравословни и естетични проблеми, като нарушена цялост на твърдите зъбни тъкани, увреждане на емайла, тъмно оцветяване, разместване или изкривяване. Освен това облеченият в коронка зъб не натрупва плака и зъбен камък и е защитен от образуване на кариес.

В Да Винчи Клиник ще Ви предложим различни модели зъбни коронки, като се съобразим с Вашите финансови възможности, индивидуални специфики и естетически изисквания. Ще ви предложим Да Винчи Керамика!

ЕСТЕТИЧЕСКИ ПЕРФЕКТНА ОПАЛОВА КЕРАМИКА

Всички зъбни коронки, изработвани от нашите зъботехници, носят запазения знак Да Винчи Керамика. Това е собствена търговска марка на Да Винчи Клиник, под която е регистрирана специална селекция от висококачествени биологично поносими материали, несъдържащи алергизиращи или канцерогенни съставки.

Като наш пациент можете да направите информиран избор измежду три модела зъбни коронки, изработени от:

Флуоресценцията и опалесценцията са оптични феномени с ключово значение за постигането на естествено изглеждащи зъбни коронки. Иновационната Да Винчи Керамика се изработва със специални опалови керамични маси, които позволяват на светлината да се пречупва, отразява и усилва (флуоресценция), както и да се разсейва по специфичен начин (опалесценция) , подобно на естествените зъби.

Полученият резултат е високоестетична коронка, която максимално наподобява естествения зъб.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗДРАВА

Благодарение на стабилизираната си левцитна структура (SLS) коронките с марката Да Винчи Керамика са особено здрави и устойчиви на счупване. Това се дължи на съдържанието на равномерно разпределени финозърнести левцитни кристали, които подобряват характеристиките на използвания материал.

БИОЛОГИЧНО ПОНОСИМА

Коронките се изработват от биологични сплави, които не съдържат никел, канцерогенни или алергизиращи съставки.

Всички модели зъбни коронки с марката Да Винчи Керамика са защитени с гаранция и сертификат за качество.

В Да Винчи Клиник ще върнем естествената Ви усмивка, а с нея и доброто Ви самочувствие!

Меню