Здравите зъби не са просто суета, те са важна част от правилното функциониране на целия организъм.

От тях започва правилното хранене и доброто храносмилане. Факт е обаче, че зъболечението е една от най-скъпите услуги за българите (и не само), която често е подценявана и оставяна на заден план поради по-ниски доходи. Първият начин за финансиране на зъболечението е чрез НЗОК, която покрива едва 3 процедури годишно на стойност 91 лв., което е крайно недостатъчно при по-сериозен проблем. Много често се налага пациентът да доплаща, а това, за жалост, при много хора не е възможно без предварително плануване и спестяване. Както знаем обаче, проблемите със здравето не се плануват и в много от случаите пациентите отлагат здравната помощ, което води до усложнения и по-големи разходи на по-късен етап в лечението.

Нашата мисия е да върнем усмивката на всеки един от нашите пациенти.

Ние, екипът Да Винчи Клиник, твърдо вярваме, че здравето на хората трябва да е на първо място и поради тази причина се стремим да бъдем достъпни за всички пациенти. Това ни подтикна да  предприемем действия, които да спомогнат навременното лечение, без чакане и отлагане. И намерихме решението. Да, вече е възможно с новата ни услуга- зъболечение на разсрочено плащане без оскъпяване. Този тип метод на плащане в денталната медицина не е особено познат в България, но в други държави в Европа и в Северна Америка е изключително популярен. За пример ще ви дадем Испания, където близо 70% от лечението се финансира по този начин. Това е прекрасна възможност, от която може да се възползва всеки. Единствените изисквания са трудов договор и добро кредитно досие.

Стъпките за разсрочено плащане на зъболечението са:

Пациентът идва в Да Винчи Клиник, прави му се обстоен преглед, създава се план и стойност на лечението, след което ние подаваме документи и информация за пациента към нашите пратньори, те го одобряват и превеждат сумата за лечението на Да Винчи Клиник.

Звучи бързо и лесно, нали?

Не само звучи, може да се възползвате от услугата разсрочено плащане без оскъпяване и не е необходимо да ходите в банка, офис и т.н. Необходимо е само да имате 20% от сумата за първоначална вноска. Например лечението Ви е на стойност 1000лв., плащате 200лв. при нас и взимате 800лв. на безлихвен кредит, които ги разсрочваме на 10 вноски по 80лв. Взимате 800 и връщате 800 в края на периода и по този начин решавате здравословния си проблем без отлагане и без оскъпяване.

Предимствата на тази услуга са няколко.

  • Започваме зъболечението веднага, без да чакате, което свежда вероятността за по-нататъшни усложнения до минимум.
  • Не се налага да ходите до банка, всичко се случва при Вашия стоматолог, след като е направен щателен преглед, проведен е изчерпателен разговор и е начертан точен план за действие.
  • И не на последно място, изплащате новата си усмивка безлихвено и без оскъпяване.

Не отлагайте Вашето здраве за утре, заповядайте в Да Винчи Клиник и решете проблема веднага.

Call Now ButtonЗапази безплатен преглед