Много често пациенти и приятели ме питат какво е да работиш в Да Винчи Клиник?

И реших да споделя с вас това мое приключение.

Казвам се Петя Върбанова. От три години заемам длъжността – административен директор в компанията. На мен е поверена грижата за нашите пациенти – нови и постоянни.

Та….

Да работиш в Да Винчи Клиник…….

Ех, това е сбъдната мечта за мен. Смея да твърдя, че имам богат професионален опит, но такава компания никога не съм срещала преди това.

Още при посрещането ми в Да Винчи Клиник и последвалото интервю, знаех, че това е моето работно място, което напълно отговаря на виждането и усещането ми за работна среда.

Първата ми среща с г-н Калинчев и екипа на Да Винчи беше преди 4 години в края на 2019г.

Първо бях поканена съответно на интервю, на което останах много приятно изненадана, че нямаше заучени въпроси от типа „въпроси от стандартния HR наръчник“, а напротив един чисто човешки и приятен разговор.

Първото нещо, което ме впечатли естествено беше отношението.

Втората приятна изненада беше фактът, че в компанията има наети хора с увреждания, които работят като зъботехници и са напълно интегрирани с останалата част на екипа. Наистина останах с отворена уста. Работила съм на много места в годините назад и такова нещо наистина никога не съм срещала.

Първоначално на рецепция ме посрещна една страхотна сладуранка – Дени Георгиева, която в момента е Търговски директор в компанията.

Изключително лъчезарна и усмихната. След това дойде и запознанството ми с Изпълнителния директор и собственик на Да Винчи Клиник – Емил Калинчев.

Емил Калинчев – невероятен професионалист, изключително отзивчив, етичен и добър човек. Човек със страхотна професионална експертиза, от когото можеш да научиш много неща, както в професионален, така и в житейски аспект. И такъв шеф, досега не съм имала.

Екипът в Да Винчи Клиник…

Аз и моите колеги сме в невероятна симбиоза, приятели сме и извън работния процес, сякаш се познаваме от векове. Разбираме се с поглед и наш основен приоритет е да направим посрещането, престоят и лечението на нашите пациенти едно незабравимо преживяване, както и да разсеем усещането за болезнено, мъчително и досадно задължение, от което те е страх и то много, но трябва да се свърши.

Професионалисти до мозъка на костите си – Д-р Рада Георгиева, Д-р Саид Хамис, Д-р Адела Михалева и Д-р Адиле Хаджиалиш – уникални хора. Истината е, че за да упражняваш такава професия трябва да си призван за това.

Всеки ден е посветен на безкрайната грижа за нашите пациенти, като едновременно с това ние, екипът, намираме време и за забавление и взаимна радост. И това е така, защото ние всички отдавна не „идваме на работа“, а напротив идваме в клиниката, за да дадем всичко, на което сме способни на хората, да се погрижим за тяхното дентално здраве и да направим живота им по-хубав. Да сбъднем мечтите им.

Това е да работиш в Да Винчи. Обогатяване, грижа за пациента, купон, приятелски екип и среда, в която можеш да се развиваш, да се изявиш и да дадеш най-доброто от себе си.

Колеги, страхотни сте!

Благодаря, че ви имам в живота си.

Сбъднахте една моя мечта.

Да работя в най-страхотната компания в България.

Благодаря!

Петя Върбанова

Административен директор

Да Винчи Клиник

Запази безплатен преглед