„Да Винчи Клиник“ – Вашият партньор за корпоративно здравеопазване

В „Да Винчи Клиник“ виждаме здравето като основен елемент от успешната работна среда. Ние разбираме важността на инвестирането в здравето на вашите служители и предлагаме пакети за корпоративна грижа и корпоративно здраве, които са проектирани да отговорят на тези нужди и да подсилят вашата стратегия за Employer Branding.

Ние предлагаме две уникални програми, проектирани да отговорят на нуждите на корпоративните клиенти, като поддържат и подобряват здравето на техните служители.

Програма „Корпоративно здраве“

Както част от нашата програма, всички корпоративни клиенти ще имат достъп до преференциални условия, включително отстъпки от стандартните ни цени за всички дентални услуги. Ние ценим вашето доверие и искаме да ви благодарим, като ви предоставим тези специални условия.

Програма „Корпоративна грижа“

Програмата „Корпоративна грижа“ предлага пакети за дентална грижа на служители на фирми, които включват редица ползи като редовни прегледи, предимство при записване на часове и специализирани консултации. Ние разбираме колко е важно да се грижим за здравето на вашите служители и техните семейства. Затова сме взели решение да предложим някои много специални привилегии в рамките на нашата програма „Корпоративна грижа“.

С нашите програми, може да покажете на вашите служители, че ги цените, като ги подкрепите в тяхното стремеж да поддържат здравето си. Това не само ще помогне за повишаване на производителността и намаляване на болничните дни, но също така ще подсили вашия Employer Branding и ще привлече талантливи специалисти.

Свържете се с нас днес!

Ако искате да научите повече за нашите корпоративни програми и как те могат да ви помогнат да поддържате и подобрите здравето на вашите служите

    Запази безплатен преглед