ЕМО
- ДЕНТАЛНА КЛИНИКА-

Лаборатория по образна диагностика

За по бързи и точни резултати при зъбните снимки.

В дентална клиника „Да Винчи“ винаги се стремим да сме в крак с последните тенденции в стоматологията

За по точна диагностика при стоматологичното лечение разполагаме със свръхмодерен дигитален апарат за дентални снимки KaVo OP 3D™

KaVo FOCUS X-rayс интраорален рентген осигуряваш на пациентите бърз и безопасен начин за висококачествени орални снимки

Лаборатория по образна диагностика

В дентална клиника „Да Винчи“ винаги се стремим да сме в крак с последните тенденции в стоматологията, тъй като искаме да предоставяме само най-добрите, бързи и ефикасни методи за зъболечение на нашите пациенти.

За по точна диагностика

За по точна диагностика при стоматологичното лечение разполагаме със свръхмодерен дигитален апарат за дентални снимки KaVo OP 3D™, който спечели награда за иновация в Германия през 2018 г. със своята Low Dose Technology™

Бърза и лесна рентгенография

С него бързо и лесно правим рентгенографии (дентални рентгенови снимки). Те представляват изображения на зъбите ви, които лекуващият Ви зъболекар използва, за да прецени вашето орално здраве. Въпросните снимки, направени с рентген, са с ниски нива на радиация и детайлно изобразяват вътрешността на зъбите и венците ви. Чрез тях вашия зъболекар може да открие проблеми като кухини, кариес и засегнати зъби и да постави точната диагноза.

Рентген за панорамни снимки KaVo OP 3D™

Всеки детайл по рентгенът е проектиран, за да произведе практическа ефективност. Подготовката на устройството за сканиране е бърза и се изразява в система за лесно позициониране на пациента и интуитивен графичен потребителски интерфейс. Всичко се контролира чрез лаптоп, което спестява време и прави процеса изключително удобен. Апаратът е енергоспестяващ и природосъобразен. Вместо олово, което традиционно се използва при рентгеновите устройства, устройството залага на алтернативна технология, която защитава от радиация.

Марката ORTHOPANTOMOGRAPH™ вече повече от 50 години е синоним на надеждност и високо качество при денталните изображения. KaVo OP 3D™, като най-нов представител от продуктовата серия има много технически достойнства, спомагащи за бързата и акуратна рентгенография:

Панорамни зъбни снимки

  • С функцията Fast Scan апаратът извършва 2D панорамни снимки само за 9 сек. Така за няколко мига стоматологът ще придобие представа за денталната Ви анатомия.

  • Технологията ORTHOfocus™ спомага автоматично за оптималното панорамно заснемане, използвайки допълнителен слой. Позволява лесно да се приспособи устройството за различните пациентски нужди – стандартни, педиатрични или специфични.

Интраорален рентген за секторни снимки KaVo FOCUS X-ray

Другото ново попълнение в лабораторията ни за образна диагностика се нарича KaVo FOCUS X-ray. С този интраорален рентген осигуряваме на пациентите бърз и безопасен начин за висококачествени орални снимки. Уредът е изключително стабилен и пригоден за удобно ползване, така че да осигури едни безупречни изображения на желания участък с последната „дума“ на техниката.

Така ние от Да Винчи клиник Ви предлагаме модерни, бързи и достъпни решения за всички дентални нужди.

Държим на доброто отношение към пациента и затова още от първите стъпки при нас ще бъдете посрещнати и настанени удобно от нашите колеги. След това за Вас ще се погрижи член на екипа ни от талантливи и доказани експерти.

И докато предлагаме щадящи за бюджета Ви платежни планове, ние не пестим от качество.

Апаратурата, която използваме в клиниката ни, е последна дума на денталната медицина.

Създадохме рентгенова лаборатория по образна диагностика за зъбни снимки в Студентски град , с което сме щастливи, че можем да ви предложим пълно дентално обслужване, което да отговори на вашите необходимости, за да се чувствате здрави, щастливи и да си тръгнете с усмивка.

Адреса на лабораторията за зъбни снимки я прави много удобна и предпочитана за пациенти от следните райони на град София:
Дианабад, Студентски град, Дървеница, Младост I, Младост IA, Младост II, Младост III и Младост IV, , Изток, Хладилника, Витоша, Малинова долина, както и селата до Витоша – с. Железница, с. Ярема, с. Плана, с. Бистрица, Кокаляне, района на Панчарево и други.

Запази час за безплатен преглед

    Изпратете вашите снимки или рентгенографии (ако е възможно)

    Call Now ButtonЗапази безплатен преглед