Доверете оралното си здраве на нашите стоматолози и получете:

Безплатен стоматологичен преглед

Всеки нов пациент на дентална клиника да Винчи получава безплатен преглед при зъболекар специалист, за да се запознае със състоянието си и възможните методи на лечение. Също така ще получите информация как правилно да миете и поддържате зъбите си, ако Ви е страх от машинката какви са методите на безболезнено лечение и как да финансирате зъболечението си ако имате нужда.

Безплатна зъбна снимка

Освен това получава напълно безплатно панорамна зъбна снимка, ако започне лечение в нашата клиника. За по точна диагностика при стоматологичното лечение разполагаме със свръхмодерен дигитален апарат за дентални снимки KaVo OP 3D™, който спечели награда за иновация в Германия през 2018 г. със своята Low Dose Technology™

С него бързо и лесно правим рентгенографии (дентални рентгенови снимки). Те представляват изображения на зъбите ви, които лекуващият Ви зъболекар използва, за да прецени вашето орално здраве. Въпросните снимки, направени с рентген, са с ниски нива на радиация и детайлно изобразяват вътрешността на зъбите и венците ви. Чрез тях вашия зъболекар може да открие проблеми като кухини, кариес и засегнати зъби и да постави точната диагноза.

Не отлагайте зъболечението си !

This will close in 5 seconds

Запази безплатен преглед