Вашият избор за чистокерамични зъбни коронки

В Да Винчи Дентална Клиника, ние разбираме, че красивата усмивка е ключов фактор за самочувствието и самоувереността. Затова сме горди да представим нашите услуги за чистокерамични зъбни коронки – иновативно решение за възстановяване на формата, функцията и естетиката на вашите зъби.

Защо да изберете чистокерамични зъбни коронки?

 • Естетика

  Чистокерамичните коронки са полупрозрачни и имитират естествения изглед на зъбите. Те отразяват светлината по същия начин както естествените зъби, което ги прави перфектен избор за предните зъби.

 • Биосъвместимост

  Керамиката е биосъвместим материал, който не предизвиква алергии и е изключително добре приет от тялото.

 • Издръжливост

  Въпреки че са тънки и изящни, чистокерамичните коронки са изключително здрави и издръжливи. Те могат да издържат на значително натоварване без да се чупят или износват.

Процедурата

Поставянето на чистокерамична коронка е процес, който обикновено изисква две посещения. При първото посещение, зъбът се подготвя, след което се взимат отпечатъци за изработване на коронката. При второто посещение, коронката се поставя и прикрепя към зъба.

В Да Винчи Дентална Клиника, нашият опитен екип ще се погрижи за комфорта ви по време на целия процес. Ние ще ви предложим професионално и внимателно обслужване, за да гарантираме, че ще излезете с усмивка, която си струва да се покаже. Заповядайте при нас и се уверете в качеството на нашите услуги.

Запази час за безплатен преглед
  Изпратете вашите снимки или рентгенографии (ако е възможно)

  Запази безплатен преглед