ЕМО
- ДЕНТАЛНА КЛИНИКА-

ДОБРЕ ДОШЛИ!

ПОЧУВСТВАЙТЕ НАШЕТО ГОСТОПРИЕМСТВО

За нас ще бъде удоволствие да се запознаем и сбъднем мечтите Ви!
П.Върбанова

Да Винчи Клиник предлага затворен цикъл от стоматологични услуги

Професионален екип от дентални специалисти за разрешаване на всякакви случай.

За нашата клиника

Да Винчи Клиник е модерна стоматологична клиника, специализирана в областта на възстановителната дентална медицина, със специален фокус върху поставянето на зъбни импланти, лечението със зъбни  брекети и естетиката.

Ръководен принцип в нашата работа е да осигурим на своите пациенти цялостна грижа за денталното им здраве и реално да допринесем за подобряване на качеството им на живот.

Клиниката е разположена в Студентски град – далече от шума и забързания градски ритъм и същевременно достатъчно близо до удобни комуникации.

Капацитет

Организация Да Винчи Клиник има 7 дивизии със всички ключови оперативни функции.

Разполагаме с уютни, модерно оборудвани стоматологични кабинети, самостоятелна зъботехническа лаборатория, разделена на технологични департаменти, собствена лаборатория по образна диагностика за зъбни снимки, административни отдели, отдел връзка с пациентите.

Дентална клиника Да Винчи

Да Винчи Клиник предлага затворен цикъл от стоматологични услуги, който обхваща всички етапи на консервативното, протетичното, ортодонстокто и имплантологичното лечение. Можете да разчитате на професионално и отговорно отношение към индивидуалните Ви нужди  от първичния преглед и диагностиката през избора на лечебен метод и детайлно планиране до постигането на крайния естетичен резултат.

Експертиза

Екипът на Да Винчи Клиник включва висококвалифицирани дентални лекари, специализирани в областта на възстановителната дентална медицина, зъботехници с богат практически опит в създаването и планирането на естетични фиксирани и  подвижни зъбни конструкции, имплантолози  и ортодонти. Нашите специалисти са съпричастни и отдадени на работата си хора, които отговарят на високи изисквания за компетентност и професионална етика.

База

Специално предимство на Да Винчи Клиник е собствените зъботехническа лаборатория и лаборатория по образна диагностика оборудвани с високотехнологична апаратура и инструментариум. Те ни позволяват да извършваме цялата диагностика, всички измервания и проби на момента, в пряко взаимодействие с денталния лекар и пациента, и да постигаме максимално удовлетворяващ и естетически безупречен краен резултат.

В Да Винчи Клиник прилагаме най-новите достижения в естетичната дентална медицина и зъботехниката. Следваме стриктен протокол на работа и използваме прецизна селекция от висококачествени биологично съвместими материали от водещи световни производители. Всички конструкции, изработвани в клиниката, носят запазения ни знак и са придружени от 5 годишна гаранция, сертификат за произход на материалите и сертификат за качество.

Предимства

Това което най силно отличава Да Винчи Клиник е:

  • Всички услуги под един покрив – за цялостна грижа и индивидуален подход.

  • Собствена лаборатория по образна диагностика която пести време.

  • Собствена лаборатория по зъботехника за „зъби по мярка“ която гарантира крайния резултат

  • Висока експертиза на лекарите и административния персонал

  • Финансиране на лечението при нужда.

  • Съвременна апаратура и безболезнени методи на лечение.
  • Партньорство с Университета Модал в Бразилия – за по висока екпертиза и осигуряване на сигурен резултат.

Запази безплатен преглед