Професионалното избелване на зъби

Не харесвате цвета на зъбите си, имате неприятно оцветяване или петна от употребата на кафе, чай, вино? Мечтаете за ослепително бяла усмивка? Решението за Вас се нарича ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ!

Да Винчи Клиник Ви гарантира незабавен и същевременно дълготраен ефект, постигнат по безопасен и изключително приятен начин.

Избелване на зъби

Професионално избелване на зъби: КАКВО ВКЛЮЧВА ПРОЦЕДУРАТА?

Професионалното избелване на зъби започва със задължително почистване на зъбен камък, плака и налепи. Следва внимателно полиране на зъбите до блясък. При третата стъпка венецът на пациента се изолира със специален защитен гел, след което се нанася активираният със светлина избелващ гел.

В Да Винчи Клиник се доверяваме на избелващата система на реномирана американска марка с доказани качества и гарантиран моментален ефект. Процедурата завършва с обработка на зъбите със защитен гел. За усилване на резултата и дълготраен ефект специалистът, извършил процедурата, предписва на пациента препарати за употреба в домашни условия.

Доверете ни се и ние ще върнем усмивката на лицето Ви!

Избелването на зъби е процедура, чрез която се цели осветляване на цвета на зъбната емайлна повърхност, което води до по-бял и светъл външен вид на зъбите. Тази процедура може да се извършва в стоматологичен кабинет от професионалисти или у дома с помощта на специални продукти, като гелове, ленти или пасти за избелване.

Съществуват няколко метода за избелване на зъби:

Избелване при стоматолога (в дентална клиника):

Това е процедура, която се извършва от стоматолог, обикновено за около 1-2 часа. В процеса се използват по-силни избелващи агенти, а резултатът е видим почти незабавно. Тази процедура е по-скъпа, но е най-ефективната.

Избелването на зъби при стоматолог има няколко предимства в сравнение с избелването у дома или с използването на продукти без професионално наблюдение:

  • Професионално оценяване и насоки: Стоматологът може да оцени вашите зъби и оралното ви зфаве, за да определи дали избелването е подходящо за вас. Това може да помогне за предотвратяване на евентуални проблеми или нежелани ефекти.
  • По-бързи и по-ефективни резултати: Процедурата на избелване при стоматолог се извършва с по-силни избелващи агенти и обикновено дава по-бързи и по-забележими резултати в сравнение с продуктите за домашно избелване.
  • Надзор и контрол: Процесът на избелване при стоматолог се извършва под наблюдение на професионалист, който може да контролира интензивността на избелване и да предпази от евентуални проблеми.
  • По-малко странични ефекти: Стоматолозите разполагат със специализирани методи и продукти, които могат да помогнат за намаляване на нежеланите странични ефекти като чувствителност на зъбите и дразнене на венците.
  • Индивидуален подход: Стоматологът може да предложи индивидуален подход към избелването, взимайки предвид вашите уникални нужди и цели.
  • По-дълготраен резултат: При правилна грижа след професионалното избелване, резултатът може да бъде по-дълготраен и устойчив.

Домашно избелване с избелващи гелове и ленти:

Пациентите могат да използват специални гелове или ленти за избелване у дома. Тези продукти съдържат по-слаби избелващи средства и се носят в продължение на няколко дни или седмици, за да се постигне желаният резултат.

Избелващи пасти :

Тези са по-слаби продукти за избелване, които могат да се използват като част от ежедневната орална грижа. Те могат да помогнат за поддържането на постигнатия от стоматологична процедура резултат.

Избелването на зъби може да бъде ефективно, но следва да се извършва с разбиране за възможните рискове и странични ефекти. Най-честите нежелани реакции включват чувствителност на зъбите и дразнене на венците. Преди да започнете процедура за избелване на зъби, е добре да се консултирате със своя стоматолог, за да се уверите, че тя е подходяща за вас и да получите насоки за правилното използване и грижа след избелването.

Запази час за безплатен преглед
    Изпратете вашите снимки или рентгенографии (ако е възможно)

    Запази безплатен преглед