ЕМО
- ДЕНТАЛНА КЛИНИКА-

Имаш нужда от финансиране за зъболечение?

Можем да ви помогнем, като посетите нашата клиника.

Вижте нашите решения за разсрочено плащане.

Правите си удобни за вас месечни вноски без да се лишавате от нещо или пък да нарушавате месечния бюджет.

Решавате си здравословния проблем веднага без да рискувате състоянието ви да се усложни!

Разходи за лечение

Навременното зъболечение е от изключително значение за вашето самочувствие и качество на живот.

Информирайте се за възможностите, които да винчи клиник предлага за планиране и оптимизиране на предстоящите ви разходи за лечение. Така няма да има нужда да го отлагате, което ще ви спести допълнителни усложнения и разходи.

Финансиране на зъболечение

Ако имате сериозни проблеми със зъбите и ви се налага да си правите комплексни скъпоструващи лечения няма от какво да се тревожите!

Можем да ви осигурим финансиране на лечението благодарение на партньорството ни със национални финансиращи организации с добра  репутация при много изгодни условия. .

Помогнали сме на много хора а това е и обичайния начин на финансиране на  зъболечението на запад! По този начин няма да правите големи разходи, а заплащането ще се разсрочи както ви е удобно на вас на равни месечни вноски!

Можем да ви осигурим финансиране на лечението на стойност от 300лв. до 20 000лв. на лесни месечни вноски  до 18 месеца  без лихва!

А при много големи комплексни  лечения можем да ви осигурим финансиране до 50 000 лв. За 20 годишен период на разсрочване на плащането при изгодна лихва и минимални месечни вноски!

Единствените условия е да сте почтен човек, да имате трудов договор и да нямате просрочени задължения към банки.

Ползите за вас като пациент:

  • Решавате си здравословния проблем веднага без да рискувате състоянието ви да се усложни!

  • Правите си удобни за вас месечни вноски без да се лишавате от нещо или пък да нарушавате месечния  бюджет.

  • Не харчите лични средства.

Важно е да получите специализирана помощ навреме! Запазете си час за преглед и заедно ще обсъдим оптималния план за вашето зъболечение.

Допълнително здравноосигурени пациенти

Разходите по зъболечението на пациентите, които имат допълнително здравно осигуряване, се покриват от съответния здравен фонд. Да винчи клиник работи с всички здравни фондове в страната, които функционират законосъобразно и имат доказана репутация.

Пациенти, които заплащат лечението си сами

Неосигурените пациенти плащат лечението си по ценовата листа на да винчи клиник.

След като бъде направен първичен преглед, пациентът получава лечебен план и разплащателен план, в който са описани всички предстоящи разходи по неговото/нейното лечение.

! Ако по време на лечението се налага да бъдат направени допълнителни манипулации или да се използват различни от първоначално предвидените консумативи, пациентът се информира своевременно за промяната в крайната сума.

Запази безплатен преглед