Брекети / Ортодонтия

Ортодонтията е клон на стоматологията, който е специализиран в диагностиката, профилактиката и лечението на зъбни и лицеви нередности. Техническият термин за тези проблеми е „малоклузия“, което означава „лоша захапка“.

Отделно направление в дейността на Да Винчи Клиник, извън фокуса върху възстановяването на зъбите, са брекетите като естетично решение на типично ортодонтски случаи.

Да Винчи клиник разполага с напреднали ортодонтски технологии, които може да се прилагат при:

ОРТОДОНТИЯ ЗА ВЪЗРАСТНИ

Да Винчи Клиник разполага с най-съвременните методи на лечение в ортодонтията.

ОРТОДОНТИЯ ЗА ДЕЦА

Да Винчи Клиник разполага със сигурни и безопасни методи на лечение.

Защо да изберете нас ?

Разсрочено плащане, без оскъпяване

Можем да ви осигурим финансиране на лечението благодарение на партньорството ни със национални финансиращи организации с добра репутация при много изгодни условия. Ползата за Вас е че започвате лечението си веднага. А резултата от тази оптимизация, е лесни за плащане месечни вноски без оскъпяване.

Ускорен процес

Разполагаме с най-напреднали технологии, които ни дават възможност да съкратим времето на лечение с брекети от стандартните 1,5 – 3 години до срок от 120 дни. Технологията на Да Винчи за бързо подравняване на зъбите.

Дигитално 3D планиране

В нашата собствена лаборатория внедрихме скенер, 3Д принтер и специален ортодонтски софтуер с които дигитализирахме процеса по анализ и планиране на лечението. Тези иновации ни дават възможност за по-ускорен, предсказуем и безопасен резултат от лечението.

Сътрудничество с Колежа Модал

Също така, екипът на ДЦ Да Винчи Клиник има възможността да се свързва със специалистите на колежа Модал световно известните експерти по ортодонтия проф. Андерсон Мамеде и проф. Сауло Грибел за второ медицинско мнение и телеконферентни брифинги. Ползата за вас като пациент, е че ще получите сигурен и гарантиран резултат.

Запази безплатен преглед