Отзиви за дентална клиника Да Виничи

В Да Вични Клиник, ние ценим всяко мнение и обратна връзка от нашите пациенти. Тяхното удовлетворение и доверие са нашата най-голяма награда и мотивация. На тази страница сме събрали отзиви от хора, които са избрали нашата клиника за своите стоматологични нужди. Техните думи отразяват ангажимента ни към висококачественото обслужване и професионализъм, които предлагаме.

Вашето мнение е изключително важно за нас. То ни помага да подобряваме и да продължаваме да предоставяме изключителни стоматологични услуги. Ако сте наш пациент и искате да споделите своя опит, моля свържете се с нас или оставете своя отзив тук.

Благодарим ви, че избрахте Да Вични Клиник за вашите стоматологични нужди. Ние се стремим да предоставяме най-доброто обслужване и грижа за всеки наш пациент.

Каквото и да кажа ще е малко.Екипът на Дентална клиника-Да Винчи Клиник е невероятен.Всички са много лъчезарни и усмихнати,ведри и си разбират от работата.И като пиша,че си разбират от работата тук искам да благодаря на д-р Георгиева, която ми излекува и възстанови изцяло усмивката ми и същевременно ми направи нова такава. От първата ми среща в нея видях човек,професионалист,който си разбира и обича професията си и това което прави е с огромно желание. По време на лечението ми тя непрекъснато ме информираше подробно какво и как ще е най правилно да се направи по време на лечението ми. Препоръчвам,който все още се колебае къде да отиде то мястото е Дентална клиника-Да Винчи Клиник и да търси д-р. Георгиева ще попадне в добри ръце.
Ivailo Ignatov
Ivailo Ignatov
2024-06-05
Приятна обстановка, дружелюбни, усмихнати и отзивчиви. Без притеснения може да им се доверите. Невероятни професионалисти са. Изключително доволна съм и препоръчвам с две ръце!
Snejina Dragomanska
Snejina Dragomanska
2024-04-06
Много добро отношение и много внимателно се работи с пациентите. Който са се осмелии да си сложат с импланти зъбите ...
Kameliya Alek sieva
Kameliya Alek sieva
2024-04-03
Изключително възхитена съм от обстановката, приветливия персонал, вниманието към пациента, бързите и най - вече безболезнени манипулации. ☺️
Любомира Якимова
Любомира Якимова
2024-04-03
Запази безплатен преглед