ЕМО
- ДЕНТАЛНА КЛИНИКА-

Мечтаеш за перфектна усмивка ?

Доверете ни се и ние ще върнем усмивката на лицето Ви!

Широката усмивка е огледало на нашата самоувереност, самочувствие и лична свобода.

Постигането на оптимален естетичен резултат изисква точен анализ и дълбинно разбиране на уникалната идентичност на пациента.

Нашите дентални лекари и зъботехници ще подходят към създаването на Вашата нова усмивка като към уникално произведение на изкуството, с дължимата грижа и внимание към всеки детайл.

Дизайн на Усмивката

Широката усмивка е огледало на нашата самоувереност, самочувствие и лична свобода. Тя отразява не само вътрешния ни свят, но и влияе на отношението на другите към нас, предопределяйки успеха ни в общуването и мястото, което ще ни бъде отредено в социалната стълбица. За щастие, безупречната усмивка отдавна не е привилегия единствено на филмовите звезди. Стига да пожелаете, специалистите от Да Винчи Клиник ще се погрижат за Вас, предлагайки Ви достъпно съвременно решение, наречено дизайн на усмивката.

Дизайн на Усмивката

Дизайнът на усмивката се определя като художествена реставрация, основана на научни принципи (медицина, биомиметика, геометрия, архитектура, зъботехника, математика, механика), при която се постига хармония между характера и лицето на пациента.

Усмивката се възприема като хармонична, когато всички форми, пропорции и зъбни и венечни структури са във видим баланс помежду си.

Постигането на оптимален естетичен резултат изисква точен анализ и дълбинно разбиране на уникалната идентичност на пациента.

КАК РАБОТИМ НИЕ?

При създаването на дизайн на усмивката, тук в Да Винчи Клиник, следваме строг протокол на работа, който обхваща следните основни етапи:

 • Фотозаснемане и последващ анализ на лицето
 • Изработване на диагностичен гипсов модел на зъбите
 • Извършване на различни измервания с уреда лицева дъга
 • Монтиране на получените модели в артикулатор за анализ на всички детайли –захапка, подредба на зъбите, венци.
 • „Архитектурен“ план

  На базата на направените фотоснимки с помощта на специален софтуер изготвяме дигитален дизайн на усмивката.  Той е съобразен както с индивидуалните характеристики на лицето, така и с универсалните естетични принципи и норми. Предимството на този подготвителен етап е, че се изготвя подробно разписан „архитектурен план“, който съдържа информация за размерите на бъдещите зъбни форми и описва наложителните корекции.

 • Прецизен проект

  Въз основа на „архитектурния“ план изработваме върху диагностичните модели проект от бял естетичен восък, който показва как ще изглеждат бъдещите Ви зъби. Първоначално специалистите ни обсъждат проекта помежду си и след това го представят на Вашето внимание. Това Ви дава възможност да добиете представа за бъдещата си усмивка, както и да изразите евентуални несъгласия или опасения, с които ние ще се съобразим. На този етап заедно с Вас избираме оптималните техники, материали и цвят на зъбите и планираме реда на извършване на различните процедури.

 • Тестване на усмивката

  На базата на восъчния проект можем да тестваме усмивката директно в устата Ви. За да се уверим, че планирането е извършено правилно и отговаря на Вашите нужди и очаквания. За целта прилагаме т.нар. диагностичен mock-up. Техника за визуализиране на крайния резултат, при която се използва композитна пластмаса за временни зъби. Това Ви позволява да си създадете напълно реална представа за това как ще изглеждате в края на лечението. На нас, денталния лекар и зъботехник, спокойствието, че очакваният естетичен резултат ще бъде взаимно удовлетворяващ.

 • Защо планираме?

  Сложният протокол, включващ дейности по планиране, анализ, изготвяне на проект и тестване, който следваме при изготвянето на дизайн на усмивката, има една цел. И тя е да организира лечебния процес по максимално предсказуем и сигурен начин.

  Нашите дентални лекари и зъботехници ще подходят към създаването на Вашата нова усмивка като към уникално произведение на изкуството, с дължимата грижа и внимание към всеки детайл.

Доверете ни се и ние ще върнем усмивката на лицето Ви!

Запази час за безплатен преглед
  Изпратете вашите снимки или рентгенографии (ако е възможно)

  Запази безплатен преглед