Д-р Рада Георгиева

Д-р Рада Георгиева

Главен лекар

Д-р Георгиева е лекар по дентална медицина-специалист по протетична дентална медицина, естетика. Своето образование тя получава през 2003 година в Стоматологичния факултет на МУ в София.

Нейната амбиция я води към редица курсове, които полага с отличие. През 2009 година печели конкурс за специализация по протетична дентална медицина във Факултета по Дентална медицина в София. През 2012 година официално става дипломиран специалист.

В нейното портфолио са включени семинари по имплантология и ортодонтия както в чужбина, така и в страната. Не крие интереса си и към оралната хирургия, където е успяла да черпи знания от най-добрите и доказани експерти в областта.

Д-р Георгиева притежава изключителни познания в сферата на естетиката в денталната медицина, като многократно е споделяла за възможността да се учи от невероятния Галип Гюрел. Проявява интерес към културните различия и особености на народите, древните цивилизации и психологията. Владее перфектно четири езика – английски, руски, френски и немски и малко испански език.

Запази безплатен преглед