Професионалното избелване на зъби

Не харесвате цвета на зъбите си, имате неприятно оцветяване или петна от употребата на кафе, чай, вино? Мечтаете за ослепително бяла усмивка? Решението за Вас се нарича ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ!

Да Винчи Клиник Ви гарантира незабавен и същевременно дълготраен ефект, постигнат по безопасен и изключително приятен начин.

Професионално избелване на зъби: КАКВО ВКЛЮЧВА ПРОЦЕДУРАТА?

Професионалното избелване на зъби започва със задължително почистване на зъбен камък, плака и налепи. Следва внимателно полиране на зъбите до блясък. При третата стъпка венецът на пациента се изолира със специален защитен гел, след което се нанася активираният със светлина избелващ гел.

В Да Винчи Клиник се доверяваме на избелващата система на реномирана американска марка с доказани качества и гарантиран моментален ефект. Процедурата завършва с обработка на зъбите със защитен гел. За усилване на резултата и дълготраен ефект специалистът, извършил процедурата, предписва на пациента препарати за употреба в домашни условия.

Ако искате блестящо бели зъби, постигнати по безопасен начин, изпратете ни запитване или се свържете с нас на посочените телефони!

Меню