Биопоносима чиста керамика

Да винчи естетик – най-добрата безметална керамика!

Ако във Вашето лечение се налага поставяне на зъбна коронка, препоръката ни е тя да бъде изработена от биокерамичен материал. Така ще избегнете възможните рискове на металокерамиката и същевременно ще се погрижите по най-добрия начин за себе си. Заложете на био керамични коронки.

Под името Да Винчи Естетик специалистите от нашата лаборатория ще Ви предложат най-модерното решение за зъбно възстановяване – коронки, изработени от последно поколение уникална за страната германска безметална биокерамика.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА?

Естетически съвършена

Био керамични коронки Да Винчи Естетик са светли, флуоресцентни и изглеждат естествено. Благодарение на необикновената транслуцентност към корените на опорните зъби достига същото количество светлина, което би преминало през естествен зъб. По този начин венците се осветяват по естествен начин и се избягва сиво-синьото оцветяване на венеца.

Биологично поносима

Поради липсата на метален скелет с биокерамичните коронки се избягва рискът от алергична реакция и биметализъм (кисел вкус) в устата, което са възможни реакции при възстановяване с металокерамична коронка.

Изключително здрави био керамични коронки

Уникалния състав и структура на биокерамиката я прави изключително здрава. Тя е до 3 пъти по-стабилна от предлаганите стандартни системи от чиста керамика, което гарантира най-малко два пъти по-дълъг живот на конструкцията.

Оптимално структурно единство с опорния зъб

Поставянето на био керамични коронки изисква по-малко изпиляване на зъбите в сравнение с металокерамиката и другите чистокермични системи.

Коронките изработени в лабораторията на Да Винчи Клиник са с 5 годишна гаранция и сертификат за качество.

Биокерамиката ни позволява да постигнем желаната форма и цвят, а Вие получавате напълно безвредно и естетически перфектно зъбно възстановяване.

С Да Винчи Естетик усмивката Ви ще заблести отново с натуралния си блясък!

Меню