Стани наш пациент и получи БЕЗПЛАТНА ЗЪБНА СНИМКА.

В дентална клиника „Да Винчи“ винаги се стремим да сме в крак с последните тенденции в стоматологията, тъй като искаме да предоставяме само най-добрите, бързи и ефикасни методи за зъболечение на нашите пациенти.

Лаборатория по образна диагностика

Зъбни снимки

За по точна диагностика при стоматологичното лечение разполагаме със свръхмодерен дигитален апарат за дентални снимки KaVo OP 3D™, който спечели награда за иновация в Германия през 2018 г. със своята Low Dose Technology™

С него бързо и лесно правим рентгенографии (дентални рентгенови снимки). Те представляват изображения на зъбите ви, които лекуващият Ви зъболекар използва, за да прецени вашето орално здраве. Въпросните снимки, направени с рентген, са с ниски нива на радиация и детайлно изобразяват вътрешността на зъбите и венците ви. Чрез тях вашия зъболекар може да открие проблеми като кухини, кариес и засегнати зъби и да постави точната диагноза.

Видове зъбни снимки

Панорамни и секторни снимки

KaVo OP 3D™

рентген за панорамни снимки

Всеки детайл по рентгенът е проектиран, за да произведе практическа ефективност. Подготовката на устройството за сканиране е бърза и се изразява в система за лесно позициониране на пациента и интуитивен графичен потребителски интерфейс. Всичко се контролира чрез лаптоп, което спестява време и прави процеса изключително удобен. Апаратът е енергоспестяващ и природосъобразен. Вместо олово, което традиционно се използва при рентгеновите устройства, устройството залага на алтернативна технология, която защитава от радиация.

Марката ORTHOPANTOMOGRAPH™ вече повече от 50 години е синоним на надеждност и високо качество при денталните изображения. KaVo OP 3D™, като най-нов представител от продуктовата серия има много технически достойнства, спомагащи за бързата и акуратна рентгенография:

Панорамни зъбни снимки

  • С функцията Fast Scan апаратът извършва 2D панорамни снимки само за 9 сек. Така за няколко мига стоматологът ще придобие представа за денталната Ви анатомия.
  • Технологията ORTHOfocus™ спомага автоматично за оптималното панорамно заснемане, използвайки допълнителен слой. Позволява лесно да се приспособи устройството за различните пациентски нужди – стандартни, педиатрични или специфични.

KaVo FOCUS X-ray

интраорален рентген за секторни снимки

Другото ново попълнение в лабораторията ни за образна диагностика се нарича KaVo FOCUS X-ray. С този интраорален рентген осигуряваме на пациентите бърз и безопасен начин за висококачествени орални снимки. Уредът е изключително стабилен и пригоден за удобно ползване, така че да осигури едни безупречни изображения на желания участък с последната „дума“ на техниката.

Така ние от Да Винчи клиник Ви предлагаме модерни, бързи и достъпни решения за всички дентални нужди.

Държим на доброто отношение към пациента и затова още от първите стъпки при нас ще бъдете посрещнати и настанени удобно от нашите колеги. След това за Вас ще се погрижи член на екипа ни от талантливи и доказани експерти.

И докато предлагаме щадящи за бюджета Ви платежни планове, ние не пестим от качество.

Медикаментите и апаратурата, които използваме в клиниката ни, са последна дума на денталната медицина. В зъботехническата ни лаборатория всеки ден се творят изделия, които да спомогнат за Вашето здраве и самочувствие.

Създадохме дентална рентгенова лаборатория по образна диагностика в Студентски град , с което сме щастливи, че можем да ви предложим пълно дентално обслужване, което да отговори на вашите необходимости, за да се чувствате здрави, щастливи и да си тръгнете с усмивка.

Адреса на лабораторията за зъбни снимки я прави много удобна и предпочитана за пациенти от следните райони на град София:
Дианабад, Студентски град, Дървеница, Младост I, Младост IA, Младост II, Младост III и Младост IV, , Изток, Хладилника, Витоша, Малинова долина, както и селата до Витоша – с. Железница, с. Ярема, с. Плана, с. Бистрица, Кокаляне, района на Панчарево и други.

Дентална клиника Да Винчи работи със здравната каса

Меню