ДА ВИНЧИ ПРОТЕТИК (DA VINCI PROTETIC) – ИЗКУСТВОТО В ПРОТЕЗИРАНЕТО

Протетичната стоматология и поставянето на зъбни протези е основна сфера на специализация на Да Винчи Клиник.

На място в клиниката се изработват 8 вида зъбни протези, отговарящи на различни показания и удовлетворяващи различни пациентски нужди. Амбицията ни е да наложим нов стандарт в протезирането, като предложим решения за протетично възстановяване, които покриват изискванията за максимален комфорт, функционалност и естетика.

Всички зъбни протези на Да Винчи Клиник носят запазената марка Да Винчи Протетик (Da Vinci Protetic), която гарантира, че са изработени при стриктно придържане към строг протокол на работа, имат високо качество и дълготраен живот. Водени от грижата за здравето на нашите пациенти, подлагаме всички нови материали на изследване за алергичен потенциал и поносимост. Нашата уникалност се основава на формулата

  • Биологични материали
  • Иновативни задръжни средства
  • Високотехнологично изпълнение

Ключов елемент в постигането на максимално удовлетворителен резултат е индивидуалният подход към пациента. За нас добра протеза е тази, която е съобразена със специфичните за пациента характеристики (възраст, пол и цвят на зъбите), изработена е от подходящия материал и изпълнява надеждно и дълготрайно своето предназначение.

Направете своя информиран избор още сега!

Повече за различните видове зъбни протези с марката Да Винчи Протетик можете да научите с клик върху снимките по-долу!

Меню