Емил Калинчев
Емил Калинчев

Да Винчи Клиник: Сигурно, професионално и ефективно лечение

Как се изгражда стоматологична клиника с висока репутация, доволни пациенти и отлично качество на услугата? ЕМИЛ КАЛИНЧЕВ, предприемач в денталния сектор с над  20 години опит, знае отговора. Основателят на “Да Винчи Клиник” е сред топ специалистите в България по дизайн на усмивката и керамични възстановявания. Емил Калинчев е преминал множество квалификационни курсове в България и чужбина в областта на естетичните възстановявания, оклузията и функцията, и здравния мениджмънт.

Професионалист в изработването на високоестетични конструкции на базата на дълбинното познаване на керамичните материали и естетичните принципи. Емил Калинчев изучава лицевата естетика и зъбни пропорции като разглежда  усмивката като цялостна композиция във видим баланс помежду им. През 2007  г. основава зъботехническа лаборатория “Да Винчи Лабор”, а през  2014­ г. създава “Да Винчи Клиник”, която ръководи и днес.

Кое е най-важното нещо, което правите като мениджър, за да осигурявате високо равнище на здравната услуга в “Да Винчи Клиник”?

Най-важната ми работа е да предам визията ми за организацията ни на хората, с които работя, и да структурирам групата, да дам усещане за мисия на служителите.

 

Лекари Da Vinci Clinic

 

А най-голямото предизвикателство пред вас?

Най-голямото предизвикателство пред мен и клиничния ни директор д-р Рада Георгиева беше да изковем философията и позиционирането на организацията. На фона на ‚ƒ„„ 3500 стоматолози в София и значителен брой клиники от всякакъв калибър, търсихме начин за диференциация от конкурентите ни. Мисля, че се справихме много добре! Философията на клиниката ни е “Холистичен подход към пациента”. При нас пациентът е в центъра на всичко. Всички специалисти в “Да Винчи Клиник” са съпричастни и се отнасят с внимание и намерение да помогнат на пациента, като го разглеждат като цялостна личност с неговите страхове и желания.

Как е подбран екипът на “Да Винчи Клиник”?

Подборът е много е прецизен. Разглеждаме документите на кандидата и каним избраните на първо интервю. Ако усетя, че кандидатът е моят човек, той попълва тест за анализ на личностния потенциал. След това чета доклади, за да разбера кои са силните и слабите страни на кандидата и дали пасва на дизайна на организацията. Търсим най-добрите хора, с които да работим и да се развиваме заедно – почтени, етични и усмихнати, с вътрешен импулс към професионална работа.

Лаборатория по образна диагностика Da Vinci Clinic

Какви иновативни методи за диагностика и  лечение предлага “Да Винчи Клиник”?

Постоянно внедряваме иновативни технологии и разработваме различни проекти. През 2020„ г. разкрихме собствена лаборатория по образна диагностика. Свръхмодерният ни дигитален апарат за дентални снимки KaVo OP3‚D™ е с най-ниска доза радиация при изследване. Разполагаме и с иновативна технология за ортодонтски лечения и бързо подреждане на зъбите за около 120 дни. Имаме и технологии за безболезнено поставяне на зъбни импланти и лечение на кариес.

Кои са най-популярните ви услуги?

Сред най-популярните ни услуги и най-много опит имаме във възстановителната стоматология, лечението с коронки, мостове и импланти, лечението на ортодонтски проблеми и подреждането на зъбите.

Лаборатория по образна диагностика Da Vinci Clinic

С какви удобства разполагат пациентите на “Да Винчи Клиник”?

Собствената ни лаборатория за образна диагностика пести време и на пациентите, и на специалистите ни. Зъботехническата ни лаборатория гарантира интеграция и проследимост на процесите. За пациента това означава сигурност и по-добри цени, без загуба на качество. Всеки пациент получава гаранционна карта на края на лечението си. Имаме и стратегическо партньорство с доказана финансова институция за безлихвено финансиране за пациенти, които се нуждаят от по-комплексно и скъпоструващо лечение.

Какво искате да постигнете с “Да Винчи Клиник” като мениджър?

“Да Винчи Клиник” е мечта, идея за идеалната организация, която е жизнеспособна, разраства се и постига целите си, в която всички служители растат и просперират. В “Да Винчи Клиник” хората подобряват своите усмивки, здраве и живот.

Зъботехника Da Vinci Clinic
Запази безплатен преглед